Logo

Workshops & Tastings

Home » Workshops & Tastings
Workshops & Tastings
De Stokerij organiseert voor groepen tot 20 personen de workshop “Je eigen gin stoken”. Daarnaast verzorgt zij tastings van haar eigen gins. De workshops en tastings vinden plaats in de Stokerij in Kelder 3 van de Van Nellefabriek. Een leuk idee voor een bedrijfs- of vriendenuitje, verjaardagscadeau of gewoon omdat je het leuk vindt?

De workshops en tastings kunnen ook op avonden en in het weekend plaats vinden. Neem gerust contact op.
Workshop
Na een masterclass (Gin) Distilleren waarin o.a. de definitie van gin, de historie, de productiemethodes en de soorten gin aan de orde komen, maken de deelnemers zelf een gin naar eigen recept. Het resultaat wordt in een fles van 20 cl meegegeven. Tevens worden alle gins van de Stokerij geproefd en krijgen de deelnemers één gin tonic naar keuze.
Workshop en tasting
Workshop en tasting
Tastings
Na een masterclass (Gin) Distilleren waarin o.a. de definitie van gin, de historie, de productiemethodes en de soorten gin aan de orde komen worden alle gins van de Stokerij geproefd en krijgen de deelnemers één gin tonic naar keuze. 


Verkooppunten
De Stokerij heeft geen slijterij en verkoopt haar gins business– to-business (B2B), voornamelijk in Nederland maar ook in het buitenland. Verkooppunten zijn groothandels, slijterijen, (cocktail)bars, restaurants en andere horecagelegenheden.
Alle verkooppunten
Verkooppunten
Daarom Stokerij Klopman
Aparte
onderscheidende
smaken
Korte lijnen
snelle
doorlooptijden
Gezamelijke
receptuur
bepaling
Unieke
UNESCO
locatie
Kleine
productie
batches
Meer over ons
Privacy | Website ontwikkeling: Jambo Media