Logo

Gins 20 cl

Home » Eigen Spirits » Gins 20 cl
Schiewater
20.00

Schiewater Dutch Dry Gin is de eerste Rotterdamse gin van Stokerij Klopman en bevat twee bijzondere botanicals. De Nepalese timut peper, die hoog in de Himalaya’s groeit, zorgt voor een peperige en een verrassende citrus smaak.

De door Elan Coffee in de Van Nellefabriek gebrande koffie geeft de gin koffie, donkere chocolade, pecan en framboos tonen. Schiewater smaakt puur en in de mix buitengewoon en kan ook uitstekend in gerechten verwerkt worden. Deze fles kan alleen rechtstreeks via benno@stokerijklopman.nl besteld worden.


Duivelskral
17.00

Duivelskral Dutch Dry Gin is een exceptionele gin en de eerste spirit van Stokerij Klopman. De naam verwijst naar de Oudhollandse volksnaam voor jeneverbes, de dominante botanical waar dry gin haar specifieke smaak aan te danken heeft. Het is een fijngestookte en ambachtelijk gemaakte Dutch Dry gin met een zestal vooraf gemacereerde (in alcohol geweekte) en daarna meegestookte botanicals. Het heeft een robuust maar uitgebalanceerd smaakprofiel, dat vooral kruidig is met subtiele frisse en citrus aroma’s.


Bestel hier
Doornroosje
20.00

Doornroosje is een oude volksnaam voor sleedoornbes en nu ook een Dutch Sloe Gin. Het is een mooie blanke sleedoorn gin met zoete anijs, kokos en vanille tonen. Doornroosje smaakt puur en in de mix buitengewoon en kan ook uitstekend in gerechten verwerkt worden.


Bestel hier
Janneman
21.50

Janneman is een Dutch Dry Hertog Jan Cask Gin. Het is een kruidige gin met subtiele citrus en frisse tonen. Na distillatie heeft Janneman op een medium getoast Amerikaans eikenhouten Bourbon vat gelegen waar ook Hertog Jan Grand Prestige bier op gelagerd is geweest. Dit heeft Janneman mooie vanille, graan en hout tonen gegeven. Janneman smaakt puur en in de mix buitengewoon, kan uitstekend in gerechten verwerkt worden en kan ook lekker na het diner samen met de koffie genoten worden.


Bestel hier
Spaanse Furie
26.50

Spaanse Furie is een Dutch Dry Pedro Ximenez Cask Gin. Het is een kruidige gin met subtiele citrus en frisse tonen. Na distillatie heeft Spaanse Furie op een zwaar getoast Spaans eikenhouten vat gelegen waar eerst PX in heeft gezeten. Dit heeft Spaanse Furie mooie karamelachtige en hout tonen gegeven. Spaanse Furie smaakt puur het lekkerst en kan ook lekker na het diner samen met de koffie genoten worden.


Bestel hier
Privacy | Website ontwikkeling: Jambo Media