Logo

Giftboxen

Home » Eigen Spirits » Giftboxen
PREMIUM COLLECTION
39.50

De box bevat twee premium gins van de hand van Stokerij Klopman: Duivelskral en Doornroosje. Beide prachtige gins met hebben als smaakmaker de Nepalese timut peper (lid van de Szechuan peper én van de citrus familie), die hoog in de Himalaya’s groeit en naast een peperige ook een bijzondere citrus smaak heeft.

De twee flessen van 20cl zijn verpakt in een luxe zwarte binnendoos met een mooie craft sleeve.

Duivelskral
Duivelskral Dutch Dry Gin is een exceptionele gin en de eerste spirit van Stokerij Klopman. De naam verwijst naar de Oudhollandse volksnaam voor jeneverbes, de dominante botanical waar dry gin haar specifieke smaak aan te danken heeft. Het is een fijngestookte en ambachtelijk gemaakte Dutch Dry gin met een zestal vooraf gemacereerde -in alcohol geweekte- en daarna meegestookte botanicals. Het heeft een robuust maar uitgebalanceerd smaakprofiel, dat vooral kruidig is met subtiele frisse en citrus aroma’s.

Doornroosje
Doornroosje is een oude volksnaam voor sleedoornbes en nu ook een Dutch Sloe Gin. Het is een mooie blanke sleedoorn gin met zoete anijs, kokos en vanille tonen. Doornroosje smaakt puur en in de mix buitengewoon en kan ook uitstekend in gerechten verwerkt worden.


Bestel hier
CASK COLLECTION
49.50

De box bevat twee hout gelagerde gins van de hand van Stokerij Klopman: Janneman en Spaanse Furie. Beide prachtige gins hebben als smaakmaker de Nepalese timut peper (lid van de Szechuan peper én van de citrus familie), die hoog in de Himalaya’s groeit en naast een peperige- ook een bijzondere citrus smaak heeft.

De twee flessen van 20cl verpakt in een luxe zwarte binnendoos met een mooie craft sleeve.

Janneman
Janneman is een Dutch Dry Hertog Jan Cask Gin. Het is een kruidige gin met subtiele citrus en frisse tonen. Na distillatie heeft Janneman op een medium getoast Amerikaans eikenhouten Bourbon vat gelegen waar ook Hertog Jan bier op gelagerd is geweest. Dit heeft Janneman mooie vanille, graan en houttonen gegeven. Janneman smaakt puur en in de mix buitengewoon, kan uitstekend in gerechten verwerkt worden en kan ook lekker na het diner samen met de koffie genoten worden.

Spaanse Furie
Spaanse Furie is een Dutch Dry Pedro Ximenez Cask Gin. Het is een kruidige gin met subtiele citrus en frisse tonen. Na distillatie heeft Spaanse Furie op een zwaar getoast Spaans eikenhouten vat gelegen waar eerst PX in heeft gezeten. Dit heeft Spaanse Furie mooie karamelachtige en hout tonen gegeven. Spaanse Furie smaakt puur het lekkerst en kan ook lekker na het diner samen met de koffie genoten worden.


Bestel hier
GRAND PRIX GIFTBOX
98.50

Deze luxe box met chique magneetsluiting bevat een limited edition fles Dutch Dry Grand Prix Gin en twee exclusief gegraveerde glazen. Dit is het ideale cadeau voor een waardevolle relatie, een gewaardeerde collega/medewerker of een familielid/goede vriend of dat nu een raceliefhebber is of niet. Deze box kan alleen rechtstreeks via benno@stokerijklopman.nl besteld worden.


Privacy | Website ontwikkeling: Jambo Media